×

Koha në Iloilo City edhe New York City

  • Kur koha ishte 03:00 me E shtunë, Qershor 3 në Iloilo City, atëherë ishte 15:00 me E premte, Qershor 2, 2023 në New York City.
  • Iloilo City është 12 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Iloilo City

New York City
12 orë
12 orë
UTC
8 orë
8 orë

Iloilo City

New York City (-12h)

E shtunë 03:00E premte 15:00
E shtunë 04:00E premte 16:00
E shtunë 05:00E premte 17:00
E shtunë 06:00E premte 18:00
E shtunë 07:00E premte 19:00
E shtunë 08:00E premte 20:00
E shtunë 09:00E premte 21:00
E shtunë 10:00E premte 22:00
E shtunë 11:00E premte 23:00
E shtunë 12:00E shtunë 00:00
E shtunë 13:00E shtunë 01:00
E shtunë 14:00E shtunë 02:00
E shtunë 15:00E shtunë 03:00
E shtunë 16:00E shtunë 04:00
E shtunë 17:00E shtunë 05:00
E shtunë 18:00E shtunë 06:00
E shtunë 19:00E shtunë 07:00
E shtunë 20:00E shtunë 08:00
E shtunë 21:00E shtunë 09:00
E shtunë 22:00E shtunë 10:00
E shtunë 23:00E shtunë 11:00
E diel 00:00E shtunë 12:00
E diel 01:00E shtunë 13:00
E diel 02:00E shtunë 14:00
E diel 03:00E shtunë 15:00
E diel 04:00E shtunë 16:00
E diel 05:00E shtunë 17:00
E diel 06:00E shtunë 18:00
E diel 07:00E shtunë 19:00
E diel 08:00E shtunë 20:00
E diel 09:00E shtunë 21:00
E diel 10:00E shtunë 22:00
E diel 11:00E shtunë 23:00
E diel 12:00E diel 00:00
E diel 13:00E diel 01:00
E diel 14:00E diel 02:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Qershor 2, 2023, java 22