×

Koha në Hpa-an edhe New York City

  • Kur koha ishte 20:30 me E martë, Prill 16 në Hpa-an, atëherë ishte 10:00 në New York City.
  • Hpa-an është 10 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Hpa-an

New York City
10.5 orë
10.5 orë
UTC
6.5 orë
6.5 orë

Hpa-an

New York City (-10h30m)

E martë 20:30E martë 10:00
E martë 21:30E martë 11:00
E martë 22:30E martë 12:00
E martë 23:30E martë 13:00
E mërkurë 00:30E martë 14:00
E mërkurë 01:30E martë 15:00
E mërkurë 02:30E martë 16:00
E mërkurë 03:30E martë 17:00
E mërkurë 04:30E martë 18:00
E mërkurë 05:30E martë 19:00
E mërkurë 06:30E martë 20:00
E mërkurë 07:30E martë 21:00
E mërkurë 08:30E martë 22:00
E mërkurë 09:30E martë 23:00
E mërkurë 10:30E mërkurë 00:00
E mërkurë 11:30E mërkurë 01:00
E mërkurë 12:30E mërkurë 02:00
E mërkurë 13:30E mërkurë 03:00
E mërkurë 14:30E mërkurë 04:00
E mërkurë 15:30E mërkurë 05:00
E mërkurë 16:30E mërkurë 06:00
E mërkurë 17:30E mërkurë 07:00
E mërkurë 18:30E mërkurë 08:00
E mërkurë 19:30E mërkurë 09:00
E mërkurë 20:30E mërkurë 10:00
E mërkurë 21:30E mërkurë 11:00
E mërkurë 22:30E mërkurë 12:00
E mërkurë 23:30E mërkurë 13:00
E enjtë 00:30E mërkurë 14:00
E enjtë 01:30E mërkurë 15:00
E enjtë 02:30E mërkurë 16:00
E enjtë 03:30E mërkurë 17:00
E enjtë 04:30E mërkurë 18:00
E enjtë 05:30E mërkurë 19:00
E enjtë 06:30E mërkurë 20:00
E enjtë 07:30E mërkurë 21:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Prill 16, 2024, java 16