×

Koha në Hastings edhe New York City

  • Kur koha ishte 05:00 me E hënë, Dhjetor 11 në Hastings, atëherë ishte 11:00 me E diel, Dhjetor 10, 2023 në New York City.
  • Hastings është 18 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Hastings

New York City
18 orë
18 orë
UTC
13 orë
13 orë

Hastings

New York City (-18h)

E hënë 05:00E diel 11:00
E hënë 06:00E diel 12:00
E hënë 07:00E diel 13:00
E hënë 08:00E diel 14:00
E hënë 09:00E diel 15:00
E hënë 10:00E diel 16:00
E hënë 11:00E diel 17:00
E hënë 12:00E diel 18:00
E hënë 13:00E diel 19:00
E hënë 14:00E diel 20:00
E hënë 15:00E diel 21:00
E hënë 16:00E diel 22:00
E hënë 17:00E diel 23:00
E hënë 18:00E hënë 00:00
E hënë 19:00E hënë 01:00
E hënë 20:00E hënë 02:00
E hënë 21:00E hënë 03:00
E hënë 22:00E hënë 04:00
E hënë 23:00E hënë 05:00
E martë 00:00E hënë 06:00
E martë 01:00E hënë 07:00
E martë 02:00E hënë 08:00
E martë 03:00E hënë 09:00
E martë 04:00E hënë 10:00
E martë 05:00E hënë 11:00
E martë 06:00E hënë 12:00
E martë 07:00E hënë 13:00
E martë 08:00E hënë 14:00
E martë 09:00E hënë 15:00
E martë 10:00E hënë 16:00
E martë 11:00E hënë 17:00
E martë 12:00E hënë 18:00
E martë 13:00E hënë 19:00
E martë 14:00E hënë 20:00
E martë 15:00E hënë 21:00
E martë 16:00E hënë 22:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Dhjetor 10, 2023, java 49
Human Rights Day / Nobel Prize Day