×

Koha në Granada edhe New York City

  • Kur koha ishte 23:00 me E premte, Qershor 2 në Granada, atëherë ishte 01:00 me E shtunë, Qershor 3, 2023 në New York City.
  • Granada është 2 orë prapa New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Granada

New York City+2 orë
UTC+6 orë

Granada

New York City (+2h)

E premte 23:00E shtunë 01:00
E shtunë 00:00E shtunë 02:00
E shtunë 01:00E shtunë 03:00
E shtunë 02:00E shtunë 04:00
E shtunë 03:00E shtunë 05:00
E shtunë 04:00E shtunë 06:00
E shtunë 05:00E shtunë 07:00
E shtunë 06:00E shtunë 08:00
E shtunë 07:00E shtunë 09:00
E shtunë 08:00E shtunë 10:00
E shtunë 09:00E shtunë 11:00
E shtunë 10:00E shtunë 12:00
E shtunë 11:00E shtunë 13:00
E shtunë 12:00E shtunë 14:00
E shtunë 13:00E shtunë 15:00
E shtunë 14:00E shtunë 16:00
E shtunë 15:00E shtunë 17:00
E shtunë 16:00E shtunë 18:00
E shtunë 17:00E shtunë 19:00
E shtunë 18:00E shtunë 20:00
E shtunë 19:00E shtunë 21:00
E shtunë 20:00E shtunë 22:00
E shtunë 21:00E shtunë 23:00
E shtunë 22:00E diel 00:00
E shtunë 23:00E diel 01:00
E diel 00:00E diel 02:00
E diel 01:00E diel 03:00
E diel 02:00E diel 04:00
E diel 03:00E diel 05:00
E diel 04:00E diel 06:00
E diel 05:00E diel 07:00
E diel 06:00E diel 08:00
E diel 07:00E diel 09:00
E diel 08:00E diel 10:00
E diel 09:00E diel 11:00
E diel 10:00E diel 12:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Qershor 3, 2023, java 22