×

Koha në Goris edhe New York City

  • Kur koha ishte 22:00 me E enjtë, Korrik 25 në Goris, atëherë ishte 14:00 në New York City.
  • Goris është 8 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Goris

New York City
8 orë
8 orë
UTC
4 orë
4 orë

Goris

New York City (-8h)

E enjtë 22:00E enjtë 14:00
E enjtë 23:00E enjtë 15:00
E premte 00:00E enjtë 16:00
E premte 01:00E enjtë 17:00
E premte 02:00E enjtë 18:00
E premte 03:00E enjtë 19:00
E premte 04:00E enjtë 20:00
E premte 05:00E enjtë 21:00
E premte 06:00E enjtë 22:00
E premte 07:00E enjtë 23:00
E premte 08:00E premte 00:00
E premte 09:00E premte 01:00
E premte 10:00E premte 02:00
E premte 11:00E premte 03:00
E premte 12:00E premte 04:00
E premte 13:00E premte 05:00
E premte 14:00E premte 06:00
E premte 15:00E premte 07:00
E premte 16:00E premte 08:00
E premte 17:00E premte 09:00
E premte 18:00E premte 10:00
E premte 19:00E premte 11:00
E premte 20:00E premte 12:00
E premte 21:00E premte 13:00
E premte 22:00E premte 14:00
E premte 23:00E premte 15:00
E shtunë 00:00E premte 16:00
E shtunë 01:00E premte 17:00
E shtunë 02:00E premte 18:00
E shtunë 03:00E premte 19:00
E shtunë 04:00E premte 20:00
E shtunë 05:00E premte 21:00
E shtunë 06:00E premte 22:00
E shtunë 07:00E premte 23:00
E shtunë 08:00E shtunë 00:00
E shtunë 09:00E shtunë 01:00

Krahaso sërish

 
 
E enjtë, Korrik 25, 2024, java 30
Culinarians Day