×

Koha në Gorgan edhe New York City

  • Kur koha ishte 22:30 me E shtunë, Prill 20 në Gorgan, atëherë ishte 15:00 në New York City.
  • Gorgan është 7 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Gorgan

New York City
7.5 orë
7.5 orë
UTC
3.5 orë
3.5 orë

Gorgan

New York City (-7h30m)

E shtunë 22:30E shtunë 15:00
E shtunë 23:30E shtunë 16:00
E diel 00:30E shtunë 17:00
E diel 01:30E shtunë 18:00
E diel 02:30E shtunë 19:00
E diel 03:30E shtunë 20:00
E diel 04:30E shtunë 21:00
E diel 05:30E shtunë 22:00
E diel 06:30E shtunë 23:00
E diel 07:30E diel 00:00
E diel 08:30E diel 01:00
E diel 09:30E diel 02:00
E diel 10:30E diel 03:00
E diel 11:30E diel 04:00
E diel 12:30E diel 05:00
E diel 13:30E diel 06:00
E diel 14:30E diel 07:00
E diel 15:30E diel 08:00
E diel 16:30E diel 09:00
E diel 17:30E diel 10:00
E diel 18:30E diel 11:00
E diel 19:30E diel 12:00
E diel 20:30E diel 13:00
E diel 21:30E diel 14:00
E diel 22:30E diel 15:00
E diel 23:30E diel 16:00
E hënë 00:30E diel 17:00
E hënë 01:30E diel 18:00
E hënë 02:30E diel 19:00
E hënë 03:30E diel 20:00
E hënë 04:30E diel 21:00
E hënë 05:30E diel 22:00
E hënë 06:30E diel 23:00
E hënë 07:30E hënë 00:00
E hënë 08:30E hënë 01:00
E hënë 09:30E hënë 02:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Prill 20, 2024, java 16
Look Alike Day