×

Koha në Gold Coast edhe New York City

  • Kur koha ishte 08:00 me E premte, Qershor 21 në Gold Coast, atëherë ishte 18:00 me E enjtë, Qershor 20, 2024 në New York City.
  • Gold Coast është 14 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Gold Coast

New York City
14 orë
14 orë
UTC
10 orë
10 orë

Gold Coast

New York City (-14h)

E premte 08:00E enjtë 18:00
E premte 09:00E enjtë 19:00
E premte 10:00E enjtë 20:00
E premte 11:00E enjtë 21:00
E premte 12:00E enjtë 22:00
E premte 13:00E enjtë 23:00
E premte 14:00E premte 00:00
E premte 15:00E premte 01:00
E premte 16:00E premte 02:00
E premte 17:00E premte 03:00
E premte 18:00E premte 04:00
E premte 19:00E premte 05:00
E premte 20:00E premte 06:00
E premte 21:00E premte 07:00
E premte 22:00E premte 08:00
E premte 23:00E premte 09:00
E shtunë 00:00E premte 10:00
E shtunë 01:00E premte 11:00
E shtunë 02:00E premte 12:00
E shtunë 03:00E premte 13:00
E shtunë 04:00E premte 14:00
E shtunë 05:00E premte 15:00
E shtunë 06:00E premte 16:00
E shtunë 07:00E premte 17:00
E shtunë 08:00E premte 18:00
E shtunë 09:00E premte 19:00
E shtunë 10:00E premte 20:00
E shtunë 11:00E premte 21:00
E shtunë 12:00E premte 22:00
E shtunë 13:00E premte 23:00
E shtunë 14:00E shtunë 00:00
E shtunë 15:00E shtunë 01:00
E shtunë 16:00E shtunë 02:00
E shtunë 17:00E shtunë 03:00
E shtunë 18:00E shtunë 04:00
E shtunë 19:00E shtunë 05:00

Krahaso sërish

 
 
E enjtë, Qershor 20, 2024, java 25