×

Koha në Glyfada edhe New York City

  • Kur koha ishte 10:00 me E martë, Korrik 23 në Glyfada, atëherë ishte 03:00 në New York City.
  • Glyfada është 7 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Glyfada

New York City
7 orë
7 orë
UTC
3 orë
3 orë

Glyfada

New York City (-7h)

E martë 10:00E martë 03:00
E martë 11:00E martë 04:00
E martë 12:00E martë 05:00
E martë 13:00E martë 06:00
E martë 14:00E martë 07:00
E martë 15:00E martë 08:00
E martë 16:00E martë 09:00
E martë 17:00E martë 10:00
E martë 18:00E martë 11:00
E martë 19:00E martë 12:00
E martë 20:00E martë 13:00
E martë 21:00E martë 14:00
E martë 22:00E martë 15:00
E martë 23:00E martë 16:00
E mërkurë 00:00E martë 17:00
E mërkurë 01:00E martë 18:00
E mërkurë 02:00E martë 19:00
E mërkurë 03:00E martë 20:00
E mërkurë 04:00E martë 21:00
E mërkurë 05:00E martë 22:00
E mërkurë 06:00E martë 23:00
E mërkurë 07:00E mërkurë 00:00
E mërkurë 08:00E mërkurë 01:00
E mërkurë 09:00E mërkurë 02:00
E mërkurë 10:00E mërkurë 03:00
E mërkurë 11:00E mërkurë 04:00
E mërkurë 12:00E mërkurë 05:00
E mërkurë 13:00E mërkurë 06:00
E mërkurë 14:00E mërkurë 07:00
E mërkurë 15:00E mërkurë 08:00
E mërkurë 16:00E mërkurë 09:00
E mërkurë 17:00E mërkurë 10:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 11:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 12:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 13:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 14:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Korrik 23, 2024, java 30