×

Koha në Gisborne edhe New York City

  • Kur koha ishte 15:00 me E shtunë, Maj 18 në Gisborne, atëherë ishte 23:00 me E premte, Maj 17, 2024 në New York City.
  • Gisborne është 16 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Gisborne

New York City
16 orë
16 orë
UTC
12 orë
12 orë

Gisborne

New York City (-16h)

E shtunë 15:00E premte 23:00
E shtunë 16:00E shtunë 00:00
E shtunë 17:00E shtunë 01:00
E shtunë 18:00E shtunë 02:00
E shtunë 19:00E shtunë 03:00
E shtunë 20:00E shtunë 04:00
E shtunë 21:00E shtunë 05:00
E shtunë 22:00E shtunë 06:00
E shtunë 23:00E shtunë 07:00
E diel 00:00E shtunë 08:00
E diel 01:00E shtunë 09:00
E diel 02:00E shtunë 10:00
E diel 03:00E shtunë 11:00
E diel 04:00E shtunë 12:00
E diel 05:00E shtunë 13:00
E diel 06:00E shtunë 14:00
E diel 07:00E shtunë 15:00
E diel 08:00E shtunë 16:00
E diel 09:00E shtunë 17:00
E diel 10:00E shtunë 18:00
E diel 11:00E shtunë 19:00
E diel 12:00E shtunë 20:00
E diel 13:00E shtunë 21:00
E diel 14:00E shtunë 22:00
E diel 15:00E shtunë 23:00
E diel 16:00E diel 00:00
E diel 17:00E diel 01:00
E diel 18:00E diel 02:00
E diel 19:00E diel 03:00
E diel 20:00E diel 04:00
E diel 21:00E diel 05:00
E diel 22:00E diel 06:00
E diel 23:00E diel 07:00
E hënë 00:00E diel 08:00
E hënë 01:00E diel 09:00
E hënë 02:00E diel 10:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Maj 17, 2024, java 20