×

Koha në Dunedin edhe New York City

  • Kur koha ishte 00:00 me E diel, Mars 3 në Dunedin, atëherë ishte 06:00 me E shtunë, Mars 2, 2024 në New York City.
  • Dunedin është 18 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Dunedin

New York City
18 orë
18 orë
UTC
13 orë
13 orë

Dunedin

New York City (-18h)

E diel 00:00E shtunë 06:00
E diel 01:00E shtunë 07:00
E diel 02:00E shtunë 08:00
E diel 03:00E shtunë 09:00
E diel 04:00E shtunë 10:00
E diel 05:00E shtunë 11:00
E diel 06:00E shtunë 12:00
E diel 07:00E shtunë 13:00
E diel 08:00E shtunë 14:00
E diel 09:00E shtunë 15:00
E diel 10:00E shtunë 16:00
E diel 11:00E shtunë 17:00
E diel 12:00E shtunë 18:00
E diel 13:00E shtunë 19:00
E diel 14:00E shtunë 20:00
E diel 15:00E shtunë 21:00
E diel 16:00E shtunë 22:00
E diel 17:00E shtunë 23:00
E diel 18:00E diel 00:00
E diel 19:00E diel 01:00
E diel 20:00E diel 02:00
E diel 21:00E diel 03:00
E diel 22:00E diel 04:00
E diel 23:00E diel 05:00
E hënë 00:00E diel 06:00
E hënë 01:00E diel 07:00
E hënë 02:00E diel 08:00
E hënë 03:00E diel 09:00
E hënë 04:00E diel 10:00
E hënë 05:00E diel 11:00
E hënë 06:00E diel 12:00
E hënë 07:00E diel 13:00
E hënë 08:00E diel 14:00
E hënë 09:00E diel 15:00
E hënë 10:00E diel 16:00
E hënë 11:00E diel 17:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Mars 2, 2024, java 9