×

Koha në Delaware edhe New York City

  • Delaware ka të njëjtën kohë me New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Delaware

New York City0
UTC+4 orë

Delaware

New York City (+0h)

E mërkurë 23:00E mërkurë 23:00
E enjtë 00:00E enjtë 00:00
E enjtë 01:00E enjtë 01:00
E enjtë 02:00E enjtë 02:00
E enjtë 03:00E enjtë 03:00
E enjtë 04:00E enjtë 04:00
E enjtë 05:00E enjtë 05:00
E enjtë 06:00E enjtë 06:00
E enjtë 07:00E enjtë 07:00
E enjtë 08:00E enjtë 08:00
E enjtë 09:00E enjtë 09:00
E enjtë 10:00E enjtë 10:00
E enjtë 11:00E enjtë 11:00
E enjtë 12:00E enjtë 12:00
E enjtë 13:00E enjtë 13:00
E enjtë 14:00E enjtë 14:00
E enjtë 15:00E enjtë 15:00
E enjtë 16:00E enjtë 16:00
E enjtë 17:00E enjtë 17:00
E enjtë 18:00E enjtë 18:00
E enjtë 19:00E enjtë 19:00
E enjtë 20:00E enjtë 20:00
E enjtë 21:00E enjtë 21:00
E enjtë 22:00E enjtë 22:00
E enjtë 23:00E enjtë 23:00
E premte 00:00E premte 00:00
E premte 01:00E premte 01:00
E premte 02:00E premte 02:00
E premte 03:00E premte 03:00
E premte 04:00E premte 04:00
E premte 05:00E premte 05:00
E premte 06:00E premte 06:00
E premte 07:00E premte 07:00
E premte 08:00E premte 08:00
E premte 09:00E premte 09:00
E premte 10:00E premte 10:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Qershor 19, 2024, java 25