×

Koha në Dawei edhe New York City

  • Kur koha ishte 22:30 me E shtunë, Prill 20 në Dawei, atëherë ishte 12:00 në New York City.
  • Dawei është 10 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Dawei

New York City
10.5 orë
10.5 orë
UTC
6.5 orë
6.5 orë

Dawei

New York City (-10h30m)

E shtunë 22:30E shtunë 12:00
E shtunë 23:30E shtunë 13:00
E diel 00:30E shtunë 14:00
E diel 01:30E shtunë 15:00
E diel 02:30E shtunë 16:00
E diel 03:30E shtunë 17:00
E diel 04:30E shtunë 18:00
E diel 05:30E shtunë 19:00
E diel 06:30E shtunë 20:00
E diel 07:30E shtunë 21:00
E diel 08:30E shtunë 22:00
E diel 09:30E shtunë 23:00
E diel 10:30E diel 00:00
E diel 11:30E diel 01:00
E diel 12:30E diel 02:00
E diel 13:30E diel 03:00
E diel 14:30E diel 04:00
E diel 15:30E diel 05:00
E diel 16:30E diel 06:00
E diel 17:30E diel 07:00
E diel 18:30E diel 08:00
E diel 19:30E diel 09:00
E diel 20:30E diel 10:00
E diel 21:30E diel 11:00
E diel 22:30E diel 12:00
E diel 23:30E diel 13:00
E hënë 00:30E diel 14:00
E hënë 01:30E diel 15:00
E hënë 02:30E diel 16:00
E hënë 03:30E diel 17:00
E hënë 04:30E diel 18:00
E hënë 05:30E diel 19:00
E hënë 06:30E diel 20:00
E hënë 07:30E diel 21:00
E hënë 08:30E diel 22:00
E hënë 09:30E diel 23:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Prill 20, 2024, java 16
Look Alike Day