×

Koha në Chita edhe New York City

  • Kur koha ishte 14:00 me E enjtë, Shkurt 29 në Chita, atëherë ishte 00:00 në New York City.
  • Chita është 14 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Chita

New York City
14 orë
14 orë
UTC
9 orë
9 orë

Chita

New York City (-14h)

E enjtë 14:00E enjtë 00:00
E enjtë 15:00E enjtë 01:00
E enjtë 16:00E enjtë 02:00
E enjtë 17:00E enjtë 03:00
E enjtë 18:00E enjtë 04:00
E enjtë 19:00E enjtë 05:00
E enjtë 20:00E enjtë 06:00
E enjtë 21:00E enjtë 07:00
E enjtë 22:00E enjtë 08:00
E enjtë 23:00E enjtë 09:00
E premte 00:00E enjtë 10:00
E premte 01:00E enjtë 11:00
E premte 02:00E enjtë 12:00
E premte 03:00E enjtë 13:00
E premte 04:00E enjtë 14:00
E premte 05:00E enjtë 15:00
E premte 06:00E enjtë 16:00
E premte 07:00E enjtë 17:00
E premte 08:00E enjtë 18:00
E premte 09:00E enjtë 19:00
E premte 10:00E enjtë 20:00
E premte 11:00E enjtë 21:00
E premte 12:00E enjtë 22:00
E premte 13:00E enjtë 23:00
E premte 14:00E premte 00:00
E premte 15:00E premte 01:00
E premte 16:00E premte 02:00
E premte 17:00E premte 03:00
E premte 18:00E premte 04:00
E premte 19:00E premte 05:00
E premte 20:00E premte 06:00
E premte 21:00E premte 07:00
E premte 22:00E premte 08:00
E premte 23:00E premte 09:00
E shtunë 00:00E premte 10:00
E shtunë 01:00E premte 11:00

Krahaso sërish

 
 
E enjtë, Shkurt 29, 2024, java 9