×

Koha në Brokopondo edhe New York City

  • Kur koha ishte 12:00 me E premte, Qershor 14 në Brokopondo, atëherë ishte 11:00 në New York City.
  • Brokopondo është 1 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Brokopondo

New York City
1 orë
1 orë
UTC+3 orë

Brokopondo

New York City (-1h)

E premte 12:00E premte 11:00
E premte 13:00E premte 12:00
E premte 14:00E premte 13:00
E premte 15:00E premte 14:00
E premte 16:00E premte 15:00
E premte 17:00E premte 16:00
E premte 18:00E premte 17:00
E premte 19:00E premte 18:00
E premte 20:00E premte 19:00
E premte 21:00E premte 20:00
E premte 22:00E premte 21:00
E premte 23:00E premte 22:00
E shtunë 00:00E premte 23:00
E shtunë 01:00E shtunë 00:00
E shtunë 02:00E shtunë 01:00
E shtunë 03:00E shtunë 02:00
E shtunë 04:00E shtunë 03:00
E shtunë 05:00E shtunë 04:00
E shtunë 06:00E shtunë 05:00
E shtunë 07:00E shtunë 06:00
E shtunë 08:00E shtunë 07:00
E shtunë 09:00E shtunë 08:00
E shtunë 10:00E shtunë 09:00
E shtunë 11:00E shtunë 10:00
E shtunë 12:00E shtunë 11:00
E shtunë 13:00E shtunë 12:00
E shtunë 14:00E shtunë 13:00
E shtunë 15:00E shtunë 14:00
E shtunë 16:00E shtunë 15:00
E shtunë 17:00E shtunë 16:00
E shtunë 18:00E shtunë 17:00
E shtunë 19:00E shtunë 18:00
E shtunë 20:00E shtunë 19:00
E shtunë 21:00E shtunë 20:00
E shtunë 22:00E shtunë 21:00
E shtunë 23:00E shtunë 22:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Qershor 14, 2024, java 24