×

Koha në Biratnagar edhe New York City

  • Kur koha ishte 22:45 me E diel, Korrik 14 në Biratnagar, atëherë ishte 13:00 në New York City.
  • Biratnagar është 9 orë edhe 45 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Biratnagar

New York City
9.75 orë
9.75 orë
UTC
5.75 orë
5.75 orë

Biratnagar

New York City (-9h45m)

E diel 22:45E diel 13:00
E diel 23:45E diel 14:00
E hënë 00:45E diel 15:00
E hënë 01:45E diel 16:00
E hënë 02:45E diel 17:00
E hënë 03:45E diel 18:00
E hënë 04:45E diel 19:00
E hënë 05:45E diel 20:00
E hënë 06:45E diel 21:00
E hënë 07:45E diel 22:00
E hënë 08:45E diel 23:00
E hënë 09:45E hënë 00:00
E hënë 10:45E hënë 01:00
E hënë 11:45E hënë 02:00
E hënë 12:45E hënë 03:00
E hënë 13:45E hënë 04:00
E hënë 14:45E hënë 05:00
E hënë 15:45E hënë 06:00
E hënë 16:45E hënë 07:00
E hënë 17:45E hënë 08:00
E hënë 18:45E hënë 09:00
E hënë 19:45E hënë 10:00
E hënë 20:45E hënë 11:00
E hënë 21:45E hënë 12:00
E hënë 22:45E hënë 13:00
E hënë 23:45E hënë 14:00
E martë 00:45E hënë 15:00
E martë 01:45E hënë 16:00
E martë 02:45E hënë 17:00
E martë 03:45E hënë 18:00
E martë 04:45E hënë 19:00
E martë 05:45E hënë 20:00
E martë 06:45E hënë 21:00
E martë 07:45E hënë 22:00
E martë 08:45E hënë 23:00
E martë 09:45E martë 00:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Korrik 14, 2024, java 28