×

Koha në wrong bangalore edhe New York City

  • Kur koha ishte 13:00 me E enjtë, Tetor 5 në wrong bangalore, atëherë ishte 22:00 me E mërkurë, Tetor 4, 2023 në New York City.
  • wrong bangalore është 15 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from wrong bangalore

New York City
15 orë
15 orë
UTC
11 orë
11 orë

wrong bangalore

New York City (-15h)

E enjtë 13:00E mërkurë 22:00
E enjtë 14:00E mërkurë 23:00
E enjtë 15:00E enjtë 00:00
E enjtë 16:00E enjtë 01:00
E enjtë 17:00E enjtë 02:00
E enjtë 18:00E enjtë 03:00
E enjtë 19:00E enjtë 04:00
E enjtë 20:00E enjtë 05:00
E enjtë 21:00E enjtë 06:00
E enjtë 22:00E enjtë 07:00
E enjtë 23:00E enjtë 08:00
E premte 00:00E enjtë 09:00
E premte 01:00E enjtë 10:00
E premte 02:00E enjtë 11:00
E premte 03:00E enjtë 12:00
E premte 04:00E enjtë 13:00
E premte 05:00E enjtë 14:00
E premte 06:00E enjtë 15:00
E premte 07:00E enjtë 16:00
E premte 08:00E enjtë 17:00
E premte 09:00E enjtë 18:00
E premte 10:00E enjtë 19:00
E premte 11:00E enjtë 20:00
E premte 12:00E enjtë 21:00
E premte 13:00E enjtë 22:00
E premte 14:00E enjtë 23:00
E premte 15:00E premte 00:00
E premte 16:00E premte 01:00
E premte 17:00E premte 02:00
E premte 18:00E premte 03:00
E premte 19:00E premte 04:00
E premte 20:00E premte 05:00
E premte 21:00E premte 06:00
E premte 22:00E premte 07:00
E premte 23:00E premte 08:00
E shtunë 00:00E premte 09:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Tetor 4, 2023, java 40