×

Времето во Zorgho и Њујорк

  • Кога во Zorgho беше 20:00 во среда, 17 јули, времето беше 16:00 во Њујорк.
  • Zorgho е 4 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Zorgho

Њујорк
4 часa
4 часa
UTC0

Zorgho

Њујорк (-4ч)

среда 20:00среда 16:00
среда 21:00среда 17:00
среда 22:00среда 18:00
среда 23:00среда 19:00
четврток 00:00среда 20:00
четврток 01:00среда 21:00
четврток 02:00среда 22:00
четврток 03:00среда 23:00
четврток 04:00четврток 00:00
четврток 05:00четврток 01:00
четврток 06:00четврток 02:00
четврток 07:00четврток 03:00
четврток 08:00четврток 04:00
четврток 09:00четврток 05:00
четврток 10:00четврток 06:00
четврток 11:00четврток 07:00
четврток 12:00четврток 08:00
четврток 13:00четврток 09:00
четврток 14:00четврток 10:00
четврток 15:00четврток 11:00
четврток 16:00четврток 12:00
четврток 17:00четврток 13:00
четврток 18:00четврток 14:00
четврток 19:00четврток 15:00
четврток 20:00четврток 16:00
четврток 21:00четврток 17:00
четврток 22:00четврток 18:00
четврток 23:00четврток 19:00
петок 00:00четврток 20:00
петок 01:00четврток 21:00
петок 02:00четврток 22:00
петок 03:00четврток 23:00
петок 04:00петок 00:00
петок 05:00петок 01:00
петок 06:00петок 02:00
петок 07:00петок 03:00

Споредете повторно

 
 
среда, 17 јули, 2024, недела 29