×

Времето во Vijayawada и Њујорк

  • Кога во Vijayawada беше 10:30 во среда, 28 февруари, времето беше 00:00 во Њујорк.
  • Vijayawada е 10 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Vijayawada

Њујорк
10,5 часa
10,5 часa
UTC
5,5 часa
5,5 часa

Vijayawada

Њујорк (-10ч30м)

среда 10:30среда 00:00
среда 11:30среда 01:00
среда 12:30среда 02:00
среда 13:30среда 03:00
среда 14:30среда 04:00
среда 15:30среда 05:00
среда 16:30среда 06:00
среда 17:30среда 07:00
среда 18:30среда 08:00
среда 19:30среда 09:00
среда 20:30среда 10:00
среда 21:30среда 11:00
среда 22:30среда 12:00
среда 23:30среда 13:00
четврток 00:30среда 14:00
четврток 01:30среда 15:00
четврток 02:30среда 16:00
четврток 03:30среда 17:00
четврток 04:30среда 18:00
четврток 05:30среда 19:00
четврток 06:30среда 20:00
четврток 07:30среда 21:00
четврток 08:30среда 22:00
четврток 09:30среда 23:00
четврток 10:30четврток 00:00
четврток 11:30четврток 01:00
четврток 12:30четврток 02:00
четврток 13:30четврток 03:00
четврток 14:30четврток 04:00
четврток 15:30четврток 05:00
четврток 16:30четврток 06:00
четврток 17:30четврток 07:00
четврток 18:30четврток 08:00
четврток 19:30четврток 09:00
четврток 20:30четврток 10:00
четврток 21:30четврток 11:00

Споредете повторно

 
 
среда, 28 февруари, 2024, недела 9