×

Времето во Talsi и Њујорк

  • Кога во Talsi беше 01:00 во среда, 7 јуни, времето беше 18:00 во вторник, 6 јуни, 2023 во Њујорк.
  • Talsi е 7 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Talsi

Њујорк
7 часa
7 часa
UTC
3 часa
3 часa

Talsi

Њујорк (-7ч)

среда 01:00вторник 18:00
среда 02:00вторник 19:00
среда 03:00вторник 20:00
среда 04:00вторник 21:00
среда 05:00вторник 22:00
среда 06:00вторник 23:00
среда 07:00среда 00:00
среда 08:00среда 01:00
среда 09:00среда 02:00
среда 10:00среда 03:00
среда 11:00среда 04:00
среда 12:00среда 05:00
среда 13:00среда 06:00
среда 14:00среда 07:00
среда 15:00среда 08:00
среда 16:00среда 09:00
среда 17:00среда 10:00
среда 18:00среда 11:00
среда 19:00среда 12:00
среда 20:00среда 13:00
среда 21:00среда 14:00
среда 22:00среда 15:00
среда 23:00среда 16:00
четврток 00:00среда 17:00
четврток 01:00среда 18:00
четврток 02:00среда 19:00
четврток 03:00среда 20:00
четврток 04:00среда 21:00
четврток 05:00среда 22:00
четврток 06:00среда 23:00
четврток 07:00четврток 00:00
четврток 08:00четврток 01:00
четврток 09:00четврток 02:00
четврток 10:00четврток 03:00
четврток 11:00четврток 04:00
четврток 12:00четврток 05:00

Споредете повторно

 
 
вторник, 6 јуни, 2023, недела 23