×

Времето во Srinagar и Њујорк

  • Кога во Srinagar беше 12:30 во сабота, 24 февруари, времето беше 02:00 во Њујорк.
  • Srinagar е 10 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Srinagar

Њујорк
10,5 часa
10,5 часa
UTC
5,5 часa
5,5 часa

Srinagar

Њујорк (-10ч30м)

сабота 12:30сабота 02:00
сабота 13:30сабота 03:00
сабота 14:30сабота 04:00
сабота 15:30сабота 05:00
сабота 16:30сабота 06:00
сабота 17:30сабота 07:00
сабота 18:30сабота 08:00
сабота 19:30сабота 09:00
сабота 20:30сабота 10:00
сабота 21:30сабота 11:00
сабота 22:30сабота 12:00
сабота 23:30сабота 13:00
недела 00:30сабота 14:00
недела 01:30сабота 15:00
недела 02:30сабота 16:00
недела 03:30сабота 17:00
недела 04:30сабота 18:00
недела 05:30сабота 19:00
недела 06:30сабота 20:00
недела 07:30сабота 21:00
недела 08:30сабота 22:00
недела 09:30сабота 23:00
недела 10:30недела 00:00
недела 11:30недела 01:00
недела 12:30недела 02:00
недела 13:30недела 03:00
недела 14:30недела 04:00
недела 15:30недела 05:00
недела 16:30недела 06:00
недела 17:30недела 07:00
недела 18:30недела 08:00
недела 19:30недела 09:00
недела 20:30недела 10:00
недела 21:30недела 11:00
недела 22:30недела 12:00
недела 23:30недела 13:00

Споредете повторно

 
 
сабота, 24 февруари, 2024, недела 8