×

Времето во Сингапур и Њујорк

  • Кога во Сингапур беше 13:00 во среда, 24 јули, времето беше 01:00 во Њујорк.
  • Сингапур е 12 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Сингапур

Њујорк
12 часa
12 часa
UTC
8 часa
8 часa

Сингапур

Њујорк (-12ч)

среда 13:00среда 01:00
среда 14:00среда 02:00
среда 15:00среда 03:00
среда 16:00среда 04:00
среда 17:00среда 05:00
среда 18:00среда 06:00
среда 19:00среда 07:00
среда 20:00среда 08:00
среда 21:00среда 09:00
среда 22:00среда 10:00
среда 23:00среда 11:00
четврток 00:00среда 12:00
четврток 01:00среда 13:00
четврток 02:00среда 14:00
четврток 03:00среда 15:00
четврток 04:00среда 16:00
четврток 05:00среда 17:00
четврток 06:00среда 18:00
четврток 07:00среда 19:00
четврток 08:00среда 20:00
четврток 09:00среда 21:00
четврток 10:00среда 22:00
четврток 11:00среда 23:00
четврток 12:00четврток 00:00
четврток 13:00четврток 01:00
четврток 14:00четврток 02:00
четврток 15:00четврток 03:00
четврток 16:00четврток 04:00
четврток 17:00четврток 05:00
четврток 18:00четврток 06:00
четврток 19:00четврток 07:00
четврток 20:00четврток 08:00
четврток 21:00четврток 09:00
четврток 22:00четврток 10:00
четврток 23:00четврток 11:00
петок 00:00четврток 12:00

Споредете повторно

 
 
среда, 24 јули, 2024, недела 30