×

Времето во Sedeh и Њујорк

  • Кога во Sedeh беше 17:30 во четврток, 1 јуни, времето беше 10:00 во Њујорк.
  • Sedeh е 7 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Sedeh

Њујорк
7,5 часa
7,5 часa
UTC
3,5 часa
3,5 часa

Sedeh

Њујорк (-7ч30м)

четврток 17:30четврток 10:00
четврток 18:30четврток 11:00
четврток 19:30четврток 12:00
четврток 20:30четврток 13:00
четврток 21:30четврток 14:00
четврток 22:30четврток 15:00
четврток 23:30четврток 16:00
петок 00:30четврток 17:00
петок 01:30четврток 18:00
петок 02:30четврток 19:00
петок 03:30четврток 20:00
петок 04:30четврток 21:00
петок 05:30четврток 22:00
петок 06:30четврток 23:00
петок 07:30петок 00:00
петок 08:30петок 01:00
петок 09:30петок 02:00
петок 10:30петок 03:00
петок 11:30петок 04:00
петок 12:30петок 05:00
петок 13:30петок 06:00
петок 14:30петок 07:00
петок 15:30петок 08:00
петок 16:30петок 09:00
петок 17:30петок 10:00
петок 18:30петок 11:00
петок 19:30петок 12:00
петок 20:30петок 13:00
петок 21:30петок 14:00
петок 22:30петок 15:00
петок 23:30петок 16:00
сабота 00:30петок 17:00
сабота 01:30петок 18:00
сабота 02:30петок 19:00
сабота 03:30петок 20:00
сабота 04:30петок 21:00

Споредете повторно

 
 
четврток, 1 јуни, 2023, недела 22