×

Времето во Sabzevar и Њујорк

  • Кога во Sabzevar беше 05:30 во вторник, 18 јуни, времето беше 22:00 во понеделник, 17 јуни, 2024 во Њујорк.
  • Sabzevar е 7 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Sabzevar

Њујорк
7,5 часa
7,5 часa
UTC
3,5 часa
3,5 часa

Sabzevar

Њујорк (-7ч30м)

вторник 05:30понеделник 22:00
вторник 06:30понеделник 23:00
вторник 07:30вторник 00:00
вторник 08:30вторник 01:00
вторник 09:30вторник 02:00
вторник 10:30вторник 03:00
вторник 11:30вторник 04:00
вторник 12:30вторник 05:00
вторник 13:30вторник 06:00
вторник 14:30вторник 07:00
вторник 15:30вторник 08:00
вторник 16:30вторник 09:00
вторник 17:30вторник 10:00
вторник 18:30вторник 11:00
вторник 19:30вторник 12:00
вторник 20:30вторник 13:00
вторник 21:30вторник 14:00
вторник 22:30вторник 15:00
вторник 23:30вторник 16:00
среда 00:30вторник 17:00
среда 01:30вторник 18:00
среда 02:30вторник 19:00
среда 03:30вторник 20:00
среда 04:30вторник 21:00
среда 05:30вторник 22:00
среда 06:30вторник 23:00
среда 07:30среда 00:00
среда 08:30среда 01:00
среда 09:30среда 02:00
среда 10:30среда 03:00
среда 11:30среда 04:00
среда 12:30среда 05:00
среда 13:30среда 06:00
среда 14:30среда 07:00
среда 15:30среда 08:00
среда 16:30среда 09:00

Споредете повторно

 
 
понеделник, 17 јуни, 2024, недела 25