×

Времето во Qazvin и Њујорк

  • Кога во Qazvin беше 05:30 во недела, 28 мај, времето беше 22:00 во сабота, 27 мај, 2023 во Њујорк.
  • Qazvin е 7 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Qazvin

Њујорк
7,5 часa
7,5 часa
UTC
3,5 часa
3,5 часa

Qazvin

Њујорк (-7ч30м)

недела 05:30сабота 22:00
недела 06:30сабота 23:00
недела 07:30недела 00:00
недела 08:30недела 01:00
недела 09:30недела 02:00
недела 10:30недела 03:00
недела 11:30недела 04:00
недела 12:30недела 05:00
недела 13:30недела 06:00
недела 14:30недела 07:00
недела 15:30недела 08:00
недела 16:30недела 09:00
недела 17:30недела 10:00
недела 18:30недела 11:00
недела 19:30недела 12:00
недела 20:30недела 13:00
недела 21:30недела 14:00
недела 22:30недела 15:00
недела 23:30недела 16:00
понеделник 00:30недела 17:00
понеделник 01:30недела 18:00
понеделник 02:30недела 19:00
понеделник 03:30недела 20:00
понеделник 04:30недела 21:00
понеделник 05:30недела 22:00
понеделник 06:30недела 23:00
понеделник 07:30понеделник 00:00
понеделник 08:30понеделник 01:00
понеделник 09:30понеделник 02:00
понеделник 10:30понеделник 03:00
понеделник 11:30понеделник 04:00
понеделник 12:30понеделник 05:00
понеделник 13:30понеделник 06:00
понеделник 14:30понеделник 07:00
понеделник 15:30понеделник 08:00
понеделник 16:30понеделник 09:00

Споредете повторно

 
 
сабота, 27 мај, 2023, недела 21