×

Времето во Њу Делхи и Њујорк

  • Кога во Њу Делхи беше 14:30 во петок, 8 декември, времето беше 04:00 во Њујорк.
  • Њу Делхи е 10 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Њу Делхи

Њујорк
10,5 часa
10,5 часa
UTC
5,5 часa
5,5 часa

Њу Делхи

Њујорк (-10ч30м)

петок 14:30петок 04:00
петок 15:30петок 05:00
петок 16:30петок 06:00
петок 17:30петок 07:00
петок 18:30петок 08:00
петок 19:30петок 09:00
петок 20:30петок 10:00
петок 21:30петок 11:00
петок 22:30петок 12:00
петок 23:30петок 13:00
сабота 00:30петок 14:00
сабота 01:30петок 15:00
сабота 02:30петок 16:00
сабота 03:30петок 17:00
сабота 04:30петок 18:00
сабота 05:30петок 19:00
сабота 06:30петок 20:00
сабота 07:30петок 21:00
сабота 08:30петок 22:00
сабота 09:30петок 23:00
сабота 10:30сабота 00:00
сабота 11:30сабота 01:00
сабота 12:30сабота 02:00
сабота 13:30сабота 03:00
сабота 14:30сабота 04:00
сабота 15:30сабота 05:00
сабота 16:30сабота 06:00
сабота 17:30сабота 07:00
сабота 18:30сабота 08:00
сабота 19:30сабота 09:00
сабота 20:30сабота 10:00
сабота 21:30сабота 11:00
сабота 22:30сабота 12:00
сабота 23:30сабота 13:00
недела 00:30сабота 14:00
недела 01:30сабота 15:00

Споредете повторно

 
 
петок, 8 декември, 2023, недела 49