×

Времето во Nepalgunj и Њујорк

  • Кога во Nepalgunj беше 05:45 во недела, 28 мај, времето беше 20:00 во сабота, 27 мај, 2023 во Њујорк.
  • Nepalgunj е 9 часa и 45 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Nepalgunj

Њујорк
9,75 часa
9,75 часa
UTC
5,75 часa
5,75 часa

Nepalgunj

Њујорк (-9ч45м)

недела 05:45сабота 20:00
недела 06:45сабота 21:00
недела 07:45сабота 22:00
недела 08:45сабота 23:00
недела 09:45недела 00:00
недела 10:45недела 01:00
недела 11:45недела 02:00
недела 12:45недела 03:00
недела 13:45недела 04:00
недела 14:45недела 05:00
недела 15:45недела 06:00
недела 16:45недела 07:00
недела 17:45недела 08:00
недела 18:45недела 09:00
недела 19:45недела 10:00
недела 20:45недела 11:00
недела 21:45недела 12:00
недела 22:45недела 13:00
недела 23:45недела 14:00
понеделник 00:45недела 15:00
понеделник 01:45недела 16:00
понеделник 02:45недела 17:00
понеделник 03:45недела 18:00
понеделник 04:45недела 19:00
понеделник 05:45недела 20:00
понеделник 06:45недела 21:00
понеделник 07:45недела 22:00
понеделник 08:45недела 23:00
понеделник 09:45понеделник 00:00
понеделник 10:45понеделник 01:00
понеделник 11:45понеделник 02:00
понеделник 12:45понеделник 03:00
понеделник 13:45понеделник 04:00
понеделник 14:45понеделник 05:00
понеделник 15:45понеделник 06:00
понеделник 16:45понеделник 07:00

Споредете повторно

 
 
сабота, 27 мај, 2023, недела 21