×

Времето во Nagasaki и Њујорк

  • Кога во Nagasaki беше 11:00 во недела, 26 мај, времето беше 22:00 во сабота, 25 мај, 2024 во Њујорк.
  • Nagasaki е 13 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Nagasaki

Њујорк
13 часa
13 часa
UTC
9 часa
9 часa

Nagasaki

Њујорк (-13ч)

недела 11:00сабота 22:00
недела 12:00сабота 23:00
недела 13:00недела 00:00
недела 14:00недела 01:00
недела 15:00недела 02:00
недела 16:00недела 03:00
недела 17:00недела 04:00
недела 18:00недела 05:00
недела 19:00недела 06:00
недела 20:00недела 07:00
недела 21:00недела 08:00
недела 22:00недела 09:00
недела 23:00недела 10:00
понеделник 00:00недела 11:00
понеделник 01:00недела 12:00
понеделник 02:00недела 13:00
понеделник 03:00недела 14:00
понеделник 04:00недела 15:00
понеделник 05:00недела 16:00
понеделник 06:00недела 17:00
понеделник 07:00недела 18:00
понеделник 08:00недела 19:00
понеделник 09:00недела 20:00
понеделник 10:00недела 21:00
понеделник 11:00недела 22:00
понеделник 12:00недела 23:00
понеделник 13:00понеделник 00:00
понеделник 14:00понеделник 01:00
понеделник 15:00понеделник 02:00
понеделник 16:00понеделник 03:00
понеделник 17:00понеделник 04:00
понеделник 18:00понеделник 05:00
понеделник 19:00понеделник 06:00
понеделник 20:00понеделник 07:00
понеделник 21:00понеделник 08:00
понеделник 22:00понеделник 09:00

Споредете повторно

 
 
сабота, 25 мај, 2024, недела 21