×

Времето во Nabarangpur и Њујорк

  • Кога во Nabarangpur беше 13:30 во недела, 19 мај, времето беше 04:00 во Њујорк.
  • Nabarangpur е 9 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Nabarangpur

Њујорк
9,5 часa
9,5 часa
UTC
5,5 часa
5,5 часa

Nabarangpur

Њујорк (-9ч30м)

недела 13:30недела 04:00
недела 14:30недела 05:00
недела 15:30недела 06:00
недела 16:30недела 07:00
недела 17:30недела 08:00
недела 18:30недела 09:00
недела 19:30недела 10:00
недела 20:30недела 11:00
недела 21:30недела 12:00
недела 22:30недела 13:00
недела 23:30недела 14:00
понеделник 00:30недела 15:00
понеделник 01:30недела 16:00
понеделник 02:30недела 17:00
понеделник 03:30недела 18:00
понеделник 04:30недела 19:00
понеделник 05:30недела 20:00
понеделник 06:30недела 21:00
понеделник 07:30недела 22:00
понеделник 08:30недела 23:00
понеделник 09:30понеделник 00:00
понеделник 10:30понеделник 01:00
понеделник 11:30понеделник 02:00
понеделник 12:30понеделник 03:00
понеделник 13:30понеделник 04:00
понеделник 14:30понеделник 05:00
понеделник 15:30понеделник 06:00
понеделник 16:30понеделник 07:00
понеделник 17:30понеделник 08:00
понеделник 18:30понеделник 09:00
понеделник 19:30понеделник 10:00
понеделник 20:30понеделник 11:00
понеделник 21:30понеделник 12:00
понеделник 22:30понеделник 13:00
понеделник 23:30понеделник 14:00
вторник 00:30понеделник 15:00

Споредете повторно

 
 
недела, 19 мај, 2024, недела 20