×

Времето во Medan и Њујорк

  • Кога во Medan беше 07:00 во петок, 29 септември, времето беше 20:00 во четврток, 28 септември, 2023 во Њујорк.
  • Medan е 11 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Medan

Њујорк
11 часa
11 часa
UTC
7 часa
7 часa

Medan

Њујорк (-11ч)

петок 07:00четврток 20:00
петок 08:00четврток 21:00
петок 09:00четврток 22:00
петок 10:00четврток 23:00
петок 11:00петок 00:00
петок 12:00петок 01:00
петок 13:00петок 02:00
петок 14:00петок 03:00
петок 15:00петок 04:00
петок 16:00петок 05:00
петок 17:00петок 06:00
петок 18:00петок 07:00
петок 19:00петок 08:00
петок 20:00петок 09:00
петок 21:00петок 10:00
петок 22:00петок 11:00
петок 23:00петок 12:00
сабота 00:00петок 13:00
сабота 01:00петок 14:00
сабота 02:00петок 15:00
сабота 03:00петок 16:00
сабота 04:00петок 17:00
сабота 05:00петок 18:00
сабота 06:00петок 19:00
сабота 07:00петок 20:00
сабота 08:00петок 21:00
сабота 09:00петок 22:00
сабота 10:00петок 23:00
сабота 11:00сабота 00:00
сабота 12:00сабота 01:00
сабота 13:00сабота 02:00
сабота 14:00сабота 03:00
сабота 15:00сабота 04:00
сабота 16:00сабота 05:00
сабота 17:00сабота 06:00
сабота 18:00сабота 07:00

Споредете повторно

 
 
четврток, 28 септември, 2023, недела 39