×

Времето во Мапуто и Њујорк

  • Кога во Мапуто беше 04:00 во петок, 21 јуни, времето беше 22:00 во четврток, 20 јуни, 2024 во Њујорк.
  • Мапуто е 6 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Мапуто

Њујорк
6 часa
6 часa
UTC
2 часa
2 часa

Мапуто

Њујорк (-6ч)

петок 04:00четврток 22:00
петок 05:00четврток 23:00
петок 06:00петок 00:00
петок 07:00петок 01:00
петок 08:00петок 02:00
петок 09:00петок 03:00
петок 10:00петок 04:00
петок 11:00петок 05:00
петок 12:00петок 06:00
петок 13:00петок 07:00
петок 14:00петок 08:00
петок 15:00петок 09:00
петок 16:00петок 10:00
петок 17:00петок 11:00
петок 18:00петок 12:00
петок 19:00петок 13:00
петок 20:00петок 14:00
петок 21:00петок 15:00
петок 22:00петок 16:00
петок 23:00петок 17:00
сабота 00:00петок 18:00
сабота 01:00петок 19:00
сабота 02:00петок 20:00
сабота 03:00петок 21:00
сабота 04:00петок 22:00
сабота 05:00петок 23:00
сабота 06:00сабота 00:00
сабота 07:00сабота 01:00
сабота 08:00сабота 02:00
сабота 09:00сабота 03:00
сабота 10:00сабота 04:00
сабота 11:00сабота 05:00
сабота 12:00сабота 06:00
сабота 13:00сабота 07:00
сабота 14:00сабота 08:00
сабота 15:00сабота 09:00

Споредете повторно

 
 
четврток, 20 јуни, 2024, недела 25