×

Времето во Lashio и Њујорк

  • Кога во Lashio беше 22:30 во вторник, 30 мај, времето беше 12:00 во Њујорк.
  • Lashio е 10 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Lashio

Њујорк
10,5 часa
10,5 часa
UTC
6,5 часa
6,5 часa

Lashio

Њујорк (-10ч30м)

вторник 22:30вторник 12:00
вторник 23:30вторник 13:00
среда 00:30вторник 14:00
среда 01:30вторник 15:00
среда 02:30вторник 16:00
среда 03:30вторник 17:00
среда 04:30вторник 18:00
среда 05:30вторник 19:00
среда 06:30вторник 20:00
среда 07:30вторник 21:00
среда 08:30вторник 22:00
среда 09:30вторник 23:00
среда 10:30среда 00:00
среда 11:30среда 01:00
среда 12:30среда 02:00
среда 13:30среда 03:00
среда 14:30среда 04:00
среда 15:30среда 05:00
среда 16:30среда 06:00
среда 17:30среда 07:00
среда 18:30среда 08:00
среда 19:30среда 09:00
среда 20:30среда 10:00
среда 21:30среда 11:00
среда 22:30среда 12:00
среда 23:30среда 13:00
четврток 00:30среда 14:00
четврток 01:30среда 15:00
четврток 02:30среда 16:00
четврток 03:30среда 17:00
четврток 04:30среда 18:00
четврток 05:30среда 19:00
четврток 06:30среда 20:00
четврток 07:30среда 21:00
четврток 08:30среда 22:00
четврток 09:30среда 23:00

Споредете повторно

 
 
вторник, 30 мај, 2023, недела 22