×

Времето во Kingston и Њујорк

  • Кога во Kingston беше 20:00 во петок, 12 јули, времето беше 21:00 во Њујорк.
  • Kingston е 1 час зад Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Kingston

Њујорк+1 час
UTC+5 часa

Kingston

Њујорк (+1ч)

петок 20:00петок 21:00
петок 21:00петок 22:00
петок 22:00петок 23:00
петок 23:00сабота 00:00
сабота 00:00сабота 01:00
сабота 01:00сабота 02:00
сабота 02:00сабота 03:00
сабота 03:00сабота 04:00
сабота 04:00сабота 05:00
сабота 05:00сабота 06:00
сабота 06:00сабота 07:00
сабота 07:00сабота 08:00
сабота 08:00сабота 09:00
сабота 09:00сабота 10:00
сабота 10:00сабота 11:00
сабота 11:00сабота 12:00
сабота 12:00сабота 13:00
сабота 13:00сабота 14:00
сабота 14:00сабота 15:00
сабота 15:00сабота 16:00
сабота 16:00сабота 17:00
сабота 17:00сабота 18:00
сабота 18:00сабота 19:00
сабота 19:00сабота 20:00
сабота 20:00сабота 21:00
сабота 21:00сабота 22:00
сабота 22:00сабота 23:00
сабота 23:00недела 00:00
недела 00:00недела 01:00
недела 01:00недела 02:00
недела 02:00недела 03:00
недела 03:00недела 04:00
недела 04:00недела 05:00
недела 05:00недела 06:00
недела 06:00недела 07:00
недела 07:00недела 08:00

Споредете повторно

 
 
петок, 12 јули, 2024, недела 28