×

Времето во Khorramabad и Њујорк

  • Кога во Khorramabad беше 23:30 во петок, 24 мај, времето беше 16:00 во Њујорк.
  • Khorramabad е 7 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Khorramabad

Њујорк
7,5 часa
7,5 часa
UTC
3,5 часa
3,5 часa

Khorramabad

Њујорк (-7ч30м)

петок 23:30петок 16:00
сабота 00:30петок 17:00
сабота 01:30петок 18:00
сабота 02:30петок 19:00
сабота 03:30петок 20:00
сабота 04:30петок 21:00
сабота 05:30петок 22:00
сабота 06:30петок 23:00
сабота 07:30сабота 00:00
сабота 08:30сабота 01:00
сабота 09:30сабота 02:00
сабота 10:30сабота 03:00
сабота 11:30сабота 04:00
сабота 12:30сабота 05:00
сабота 13:30сабота 06:00
сабота 14:30сабота 07:00
сабота 15:30сабота 08:00
сабота 16:30сабота 09:00
сабота 17:30сабота 10:00
сабота 18:30сабота 11:00
сабота 19:30сабота 12:00
сабота 20:30сабота 13:00
сабота 21:30сабота 14:00
сабота 22:30сабота 15:00
сабота 23:30сабота 16:00
недела 00:30сабота 17:00
недела 01:30сабота 18:00
недела 02:30сабота 19:00
недела 03:30сабота 20:00
недела 04:30сабота 21:00
недела 05:30сабота 22:00
недела 06:30сабота 23:00
недела 07:30недела 00:00
недела 08:30недела 01:00
недела 09:30недела 02:00
недела 10:30недела 03:00

Споредете повторно

 
 
петок, 24 мај, 2024, недела 21