×

Времето во Исламабад и Њујорк

  • Кога во Исламабад беше 20:00 во четврток, 21 септември, времето беше 11:00 во Њујорк.
  • Исламабад е 9 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Исламабад

Њујорк
9 часa
9 часa
UTC
5 часa
5 часa

Исламабад

Њујорк (-9ч)

четврток 20:00четврток 11:00
четврток 21:00четврток 12:00
четврток 22:00четврток 13:00
четврток 23:00четврток 14:00
петок 00:00четврток 15:00
петок 01:00четврток 16:00
петок 02:00четврток 17:00
петок 03:00четврток 18:00
петок 04:00четврток 19:00
петок 05:00четврток 20:00
петок 06:00четврток 21:00
петок 07:00четврток 22:00
петок 08:00четврток 23:00
петок 09:00петок 00:00
петок 10:00петок 01:00
петок 11:00петок 02:00
петок 12:00петок 03:00
петок 13:00петок 04:00
петок 14:00петок 05:00
петок 15:00петок 06:00
петок 16:00петок 07:00
петок 17:00петок 08:00
петок 18:00петок 09:00
петок 19:00петок 10:00
петок 20:00петок 11:00
петок 21:00петок 12:00
петок 22:00петок 13:00
петок 23:00петок 14:00
сабота 00:00петок 15:00
сабота 01:00петок 16:00
сабота 02:00петок 17:00
сабота 03:00петок 18:00
сабота 04:00петок 19:00
сабота 05:00петок 20:00
сабота 06:00петок 21:00
сабота 07:00петок 22:00

Споредете повторно

 
 
четврток, 21 септември, 2023, недела 38