×

Времето во Giyong и Њујорк

  • Кога во Giyong беше 16:00 во сабота, 30 септември, времето беше 03:00 во Њујорк.
  • Giyong е 13 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Giyong

Њујорк
13 часa
13 часa
UTC
9 часa
9 часa

Giyong

Њујорк (-13ч)

сабота 16:00сабота 03:00
сабота 17:00сабота 04:00
сабота 18:00сабота 05:00
сабота 19:00сабота 06:00
сабота 20:00сабота 07:00
сабота 21:00сабота 08:00
сабота 22:00сабота 09:00
сабота 23:00сабота 10:00
недела 00:00сабота 11:00
недела 01:00сабота 12:00
недела 02:00сабота 13:00
недела 03:00сабота 14:00
недела 04:00сабота 15:00
недела 05:00сабота 16:00
недела 06:00сабота 17:00
недела 07:00сабота 18:00
недела 08:00сабота 19:00
недела 09:00сабота 20:00
недела 10:00сабота 21:00
недела 11:00сабота 22:00
недела 12:00сабота 23:00
недела 13:00недела 00:00
недела 14:00недела 01:00
недела 15:00недела 02:00
недела 16:00недела 03:00
недела 17:00недела 04:00
недела 18:00недела 05:00
недела 19:00недела 06:00
недела 20:00недела 07:00
недела 21:00недела 08:00
недела 22:00недела 09:00
недела 23:00недела 10:00
понеделник 00:00недела 11:00
понеделник 01:00недела 12:00
понеделник 02:00недела 13:00
понеделник 03:00недела 14:00

Споредете повторно

 
 
сабота, 30 септември, 2023, недела 39