×

Времето во Газиантеп и Њујорк

  • Кога во Газиантеп беше 10:00 во четврток, 7 декември, времето беше 02:00 во Њујорк.
  • Газиантеп е 8 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Газиантеп

Њујорк
8 часa
8 часa
UTC
3 часa
3 часa

Газиантеп

Њујорк (-8ч)

четврток 10:00четврток 02:00
четврток 11:00четврток 03:00
четврток 12:00четврток 04:00
четврток 13:00четврток 05:00
четврток 14:00четврток 06:00
четврток 15:00четврток 07:00
четврток 16:00четврток 08:00
четврток 17:00четврток 09:00
четврток 18:00четврток 10:00
четврток 19:00четврток 11:00
четврток 20:00четврток 12:00
четврток 21:00четврток 13:00
четврток 22:00четврток 14:00
четврток 23:00четврток 15:00
петок 00:00четврток 16:00
петок 01:00четврток 17:00
петок 02:00четврток 18:00
петок 03:00четврток 19:00
петок 04:00четврток 20:00
петок 05:00четврток 21:00
петок 06:00четврток 22:00
петок 07:00четврток 23:00
петок 08:00петок 00:00
петок 09:00петок 01:00
петок 10:00петок 02:00
петок 11:00петок 03:00
петок 12:00петок 04:00
петок 13:00петок 05:00
петок 14:00петок 06:00
петок 15:00петок 07:00
петок 16:00петок 08:00
петок 17:00петок 09:00
петок 18:00петок 10:00
петок 19:00петок 11:00
петок 20:00петок 12:00
петок 21:00петок 13:00

Споредете повторно

 
 
четврток, 7 декември, 2023, недела 49