×

Времето во Faratsiho и Њујорк

  • Кога во Faratsiho беше 20:00 во недела, 14 јули, времето беше 13:00 во Њујорк.
  • Faratsiho е 7 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Faratsiho

Њујорк
7 часa
7 часa
UTC
3 часa
3 часa

Faratsiho

Њујорк (-7ч)

недела 20:00недела 13:00
недела 21:00недела 14:00
недела 22:00недела 15:00
недела 23:00недела 16:00
понеделник 00:00недела 17:00
понеделник 01:00недела 18:00
понеделник 02:00недела 19:00
понеделник 03:00недела 20:00
понеделник 04:00недела 21:00
понеделник 05:00недела 22:00
понеделник 06:00недела 23:00
понеделник 07:00понеделник 00:00
понеделник 08:00понеделник 01:00
понеделник 09:00понеделник 02:00
понеделник 10:00понеделник 03:00
понеделник 11:00понеделник 04:00
понеделник 12:00понеделник 05:00
понеделник 13:00понеделник 06:00
понеделник 14:00понеделник 07:00
понеделник 15:00понеделник 08:00
понеделник 16:00понеделник 09:00
понеделник 17:00понеделник 10:00
понеделник 18:00понеделник 11:00
понеделник 19:00понеделник 12:00
понеделник 20:00понеделник 13:00
понеделник 21:00понеделник 14:00
понеделник 22:00понеделник 15:00
понеделник 23:00понеделник 16:00
вторник 00:00понеделник 17:00
вторник 01:00понеделник 18:00
вторник 02:00понеделник 19:00
вторник 03:00понеделник 20:00
вторник 04:00понеделник 21:00
вторник 05:00понеделник 22:00
вторник 06:00понеделник 23:00
вторник 07:00вторник 00:00

Споредете повторно

 
 
недела, 14 јули, 2024, недела 28