×

Времето во Faisalabad и Њујорк

  • Кога во Faisalabad беше 21:00 во среда, 27 септември, времето беше 12:00 во Њујорк.
  • Faisalabad е 9 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Faisalabad

Њујорк
9 часa
9 часa
UTC
5 часa
5 часa

Faisalabad

Њујорк (-9ч)

среда 21:00среда 12:00
среда 22:00среда 13:00
среда 23:00среда 14:00
четврток 00:00среда 15:00
четврток 01:00среда 16:00
четврток 02:00среда 17:00
четврток 03:00среда 18:00
четврток 04:00среда 19:00
четврток 05:00среда 20:00
четврток 06:00среда 21:00
четврток 07:00среда 22:00
четврток 08:00среда 23:00
четврток 09:00четврток 00:00
четврток 10:00четврток 01:00
четврток 11:00четврток 02:00
четврток 12:00четврток 03:00
четврток 13:00четврток 04:00
четврток 14:00четврток 05:00
четврток 15:00четврток 06:00
четврток 16:00четврток 07:00
четврток 17:00четврток 08:00
четврток 18:00четврток 09:00
четврток 19:00четврток 10:00
четврток 20:00четврток 11:00
четврток 21:00четврток 12:00
четврток 22:00четврток 13:00
четврток 23:00четврток 14:00
петок 00:00четврток 15:00
петок 01:00четврток 16:00
петок 02:00четврток 17:00
петок 03:00четврток 18:00
петок 04:00четврток 19:00
петок 05:00четврток 20:00
петок 06:00четврток 21:00
петок 07:00четврток 22:00
петок 08:00четврток 23:00

Споредете повторно

 
 
среда, 27 септември, 2023, недела 39
World Tourism Day / Google's birthday