×

Времето во Darwin и Њујорк

  • Кога во Darwin беше 21:30 во сабота, 2 март, времето беше 07:00 во Њујорк.
  • Darwin е 14 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Darwin

Њујорк
14,5 часa
14,5 часa
UTC
9,5 часa
9,5 часa

Darwin

Њујорк (-14ч30м)

сабота 21:30сабота 07:00
сабота 22:30сабота 08:00
сабота 23:30сабота 09:00
недела 00:30сабота 10:00
недела 01:30сабота 11:00
недела 02:30сабота 12:00
недела 03:30сабота 13:00
недела 04:30сабота 14:00
недела 05:30сабота 15:00
недела 06:30сабота 16:00
недела 07:30сабота 17:00
недела 08:30сабота 18:00
недела 09:30сабота 19:00
недела 10:30сабота 20:00
недела 11:30сабота 21:00
недела 12:30сабота 22:00
недела 13:30сабота 23:00
недела 14:30недела 00:00
недела 15:30недела 01:00
недела 16:30недела 02:00
недела 17:30недела 03:00
недела 18:30недела 04:00
недела 19:30недела 05:00
недела 20:30недела 06:00
недела 21:30недела 07:00
недела 22:30недела 08:00
недела 23:30недела 09:00
понеделник 00:30недела 10:00
понеделник 01:30недела 11:00
понеделник 02:30недела 12:00
понеделник 03:30недела 13:00
понеделник 04:30недела 14:00
понеделник 05:30недела 15:00
понеделник 06:30недела 16:00
понеделник 07:30недела 17:00
понеделник 08:30недела 18:00

Споредете повторно

 
 
сабота, 2 март, 2024, недела 9