×

Времето во Крајстчерч и Њујорк

  • Кога во Крајстчерч беше 22:00 во понеделник, 25 септември, времето беше 05:00 во Њујорк.
  • Крајстчерч е 17 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Крајстчерч

Њујорк
17 часa
17 часa
UTC
13 часa
13 часa

Крајстчерч

Њујорк (-17ч)

понеделник 22:00понеделник 05:00
понеделник 23:00понеделник 06:00
вторник 00:00понеделник 07:00
вторник 01:00понеделник 08:00
вторник 02:00понеделник 09:00
вторник 03:00понеделник 10:00
вторник 04:00понеделник 11:00
вторник 05:00понеделник 12:00
вторник 06:00понеделник 13:00
вторник 07:00понеделник 14:00
вторник 08:00понеделник 15:00
вторник 09:00понеделник 16:00
вторник 10:00понеделник 17:00
вторник 11:00понеделник 18:00
вторник 12:00понеделник 19:00
вторник 13:00понеделник 20:00
вторник 14:00понеделник 21:00
вторник 15:00понеделник 22:00
вторник 16:00понеделник 23:00
вторник 17:00вторник 00:00
вторник 18:00вторник 01:00
вторник 19:00вторник 02:00
вторник 20:00вторник 03:00
вторник 21:00вторник 04:00
вторник 22:00вторник 05:00
вторник 23:00вторник 06:00
среда 00:00вторник 07:00
среда 01:00вторник 08:00
среда 02:00вторник 09:00
среда 03:00вторник 10:00
среда 04:00вторник 11:00
среда 05:00вторник 12:00
среда 06:00вторник 13:00
среда 07:00вторник 14:00
среда 08:00вторник 15:00
среда 09:00вторник 16:00

Споредете повторно

 
 
понеделник, 25 септември, 2023, недела 39