×

Времето во Cartagena и Њујорк

  • Кога во Cartagena беше 08:00 во недела, 21 јули, времето беше 09:00 во Њујорк.
  • Cartagena е 1 час зад Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Cartagena

Њујорк+1 час
UTC+5 часa

Cartagena

Њујорк (+1ч)

недела 08:00недела 09:00
недела 09:00недела 10:00
недела 10:00недела 11:00
недела 11:00недела 12:00
недела 12:00недела 13:00
недела 13:00недела 14:00
недела 14:00недела 15:00
недела 15:00недела 16:00
недела 16:00недела 17:00
недела 17:00недела 18:00
недела 18:00недела 19:00
недела 19:00недела 20:00
недела 20:00недела 21:00
недела 21:00недела 22:00
недела 22:00недела 23:00
недела 23:00понеделник 00:00
понеделник 00:00понеделник 01:00
понеделник 01:00понеделник 02:00
понеделник 02:00понеделник 03:00
понеделник 03:00понеделник 04:00
понеделник 04:00понеделник 05:00
понеделник 05:00понеделник 06:00
понеделник 06:00понеделник 07:00
понеделник 07:00понеделник 08:00
понеделник 08:00понеделник 09:00
понеделник 09:00понеделник 10:00
понеделник 10:00понеделник 11:00
понеделник 11:00понеделник 12:00
понеделник 12:00понеделник 13:00
понеделник 13:00понеделник 14:00
понеделник 14:00понеделник 15:00
понеделник 15:00понеделник 16:00
понеделник 16:00понеделник 17:00
понеделник 17:00понеделник 18:00
понеделник 18:00понеделник 19:00
понеделник 19:00понеделник 20:00

Споредете повторно

 
 
недела, 21 јули, 2024, недела 29
Ice Cream Day / Belgian National Day