×

Времето во Bukama и Њујорк

  • Кога во Bukama беше 22:00 во понеделник, 22 јули, времето беше 16:00 во Њујорк.
  • Bukama е 6 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Bukama

Њујорк
6 часa
6 часa
UTC
2 часa
2 часa

Bukama

Њујорк (-6ч)

понеделник 22:00понеделник 16:00
понеделник 23:00понеделник 17:00
вторник 00:00понеделник 18:00
вторник 01:00понеделник 19:00
вторник 02:00понеделник 20:00
вторник 03:00понеделник 21:00
вторник 04:00понеделник 22:00
вторник 05:00понеделник 23:00
вторник 06:00вторник 00:00
вторник 07:00вторник 01:00
вторник 08:00вторник 02:00
вторник 09:00вторник 03:00
вторник 10:00вторник 04:00
вторник 11:00вторник 05:00
вторник 12:00вторник 06:00
вторник 13:00вторник 07:00
вторник 14:00вторник 08:00
вторник 15:00вторник 09:00
вторник 16:00вторник 10:00
вторник 17:00вторник 11:00
вторник 18:00вторник 12:00
вторник 19:00вторник 13:00
вторник 20:00вторник 14:00
вторник 21:00вторник 15:00
вторник 22:00вторник 16:00
вторник 23:00вторник 17:00
среда 00:00вторник 18:00
среда 01:00вторник 19:00
среда 02:00вторник 20:00
среда 03:00вторник 21:00
среда 04:00вторник 22:00
среда 05:00вторник 23:00
среда 06:00среда 00:00
среда 07:00среда 01:00
среда 08:00среда 02:00
среда 09:00среда 03:00

Споредете повторно

 
 
понеделник, 22 јули, 2024, недела 30