×

Времето во Birgunj и Њујорк

  • Кога во Birgunj беше 20:45 во среда, 7 јуни, времето беше 11:00 во Њујорк.
  • Birgunj е 9 часa и 45 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Birgunj

Њујорк
9,75 часa
9,75 часa
UTC
5,75 часa
5,75 часa

Birgunj

Њујорк (-9ч45м)

среда 20:45среда 11:00
среда 21:45среда 12:00
среда 22:45среда 13:00
среда 23:45среда 14:00
четврток 00:45среда 15:00
четврток 01:45среда 16:00
четврток 02:45среда 17:00
четврток 03:45среда 18:00
четврток 04:45среда 19:00
четврток 05:45среда 20:00
четврток 06:45среда 21:00
четврток 07:45среда 22:00
четврток 08:45среда 23:00
четврток 09:45четврток 00:00
четврток 10:45четврток 01:00
четврток 11:45четврток 02:00
четврток 12:45четврток 03:00
четврток 13:45четврток 04:00
четврток 14:45четврток 05:00
четврток 15:45четврток 06:00
четврток 16:45четврток 07:00
четврток 17:45четврток 08:00
четврток 18:45четврток 09:00
четврток 19:45четврток 10:00
четврток 20:45четврток 11:00
четврток 21:45четврток 12:00
четврток 22:45четврток 13:00
четврток 23:45четврток 14:00
петок 00:45четврток 15:00
петок 01:45четврток 16:00
петок 02:45четврток 17:00
петок 03:45четврток 18:00
петок 04:45четврток 19:00
петок 05:45четврток 20:00
петок 06:45четврток 21:00
петок 07:45четврток 22:00

Споредете повторно

 
 
среда, 7 јуни, 2023, недела 23