×

Времето во Biratnagar и Њујорк

  • Кога во Biratnagar беше 15:45 во петок, 9 јуни, времето беше 06:00 во Њујорк.
  • Biratnagar е 9 часa и 45 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Biratnagar

Њујорк
9,75 часa
9,75 часa
UTC
5,75 часa
5,75 часa

Biratnagar

Њујорк (-9ч45м)

петок 15:45петок 06:00
петок 16:45петок 07:00
петок 17:45петок 08:00
петок 18:45петок 09:00
петок 19:45петок 10:00
петок 20:45петок 11:00
петок 21:45петок 12:00
петок 22:45петок 13:00
петок 23:45петок 14:00
сабота 00:45петок 15:00
сабота 01:45петок 16:00
сабота 02:45петок 17:00
сабота 03:45петок 18:00
сабота 04:45петок 19:00
сабота 05:45петок 20:00
сабота 06:45петок 21:00
сабота 07:45петок 22:00
сабота 08:45петок 23:00
сабота 09:45сабота 00:00
сабота 10:45сабота 01:00
сабота 11:45сабота 02:00
сабота 12:45сабота 03:00
сабота 13:45сабота 04:00
сабота 14:45сабота 05:00
сабота 15:45сабота 06:00
сабота 16:45сабота 07:00
сабота 17:45сабота 08:00
сабота 18:45сабота 09:00
сабота 19:45сабота 10:00
сабота 20:45сабота 11:00
сабота 21:45сабота 12:00
сабота 22:45сабота 13:00
сабота 23:45сабота 14:00
недела 00:45сабота 15:00
недела 01:45сабота 16:00
недела 02:45сабота 17:00

Споредете повторно

 
 
петок, 9 јуни, 2023, недела 23