×

Времето во Пекинг и Њујорк

  • Кога во Пекинг беше 06:00 во сабота, 23 септември, времето беше 18:00 во петок, 22 септември, 2023 во Њујорк.
  • Пекинг е 12 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Пекинг

Њујорк
12 часa
12 часa
UTC
8 часa
8 часa

Пекинг

Њујорк (-12ч)

сабота 06:00петок 18:00
сабота 07:00петок 19:00
сабота 08:00петок 20:00
сабота 09:00петок 21:00
сабота 10:00петок 22:00
сабота 11:00петок 23:00
сабота 12:00сабота 00:00
сабота 13:00сабота 01:00
сабота 14:00сабота 02:00
сабота 15:00сабота 03:00
сабота 16:00сабота 04:00
сабота 17:00сабота 05:00
сабота 18:00сабота 06:00
сабота 19:00сабота 07:00
сабота 20:00сабота 08:00
сабота 21:00сабота 09:00
сабота 22:00сабота 10:00
сабота 23:00сабота 11:00
недела 00:00сабота 12:00
недела 01:00сабота 13:00
недела 02:00сабота 14:00
недела 03:00сабота 15:00
недела 04:00сабота 16:00
недела 05:00сабота 17:00
недела 06:00сабота 18:00
недела 07:00сабота 19:00
недела 08:00сабота 20:00
недела 09:00сабота 21:00
недела 10:00сабота 22:00
недела 11:00сабота 23:00
недела 12:00недела 00:00
недела 13:00недела 01:00
недела 14:00недела 02:00
недела 15:00недела 03:00
недела 16:00недела 04:00
недела 17:00недела 05:00

Споредете повторно

 
 
петок, 22 септември, 2023, недела 38