×

Времето во Basoko и Њујорк

  • Кога во Basoko беше 13:00 во вторник, 23 јули, времето беше 07:00 во Њујорк.
  • Basoko е 6 часa пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Basoko

Њујорк
6 часa
6 часa
UTC
2 часa
2 часa

Basoko

Њујорк (-6ч)

вторник 13:00вторник 07:00
вторник 14:00вторник 08:00
вторник 15:00вторник 09:00
вторник 16:00вторник 10:00
вторник 17:00вторник 11:00
вторник 18:00вторник 12:00
вторник 19:00вторник 13:00
вторник 20:00вторник 14:00
вторник 21:00вторник 15:00
вторник 22:00вторник 16:00
вторник 23:00вторник 17:00
среда 00:00вторник 18:00
среда 01:00вторник 19:00
среда 02:00вторник 20:00
среда 03:00вторник 21:00
среда 04:00вторник 22:00
среда 05:00вторник 23:00
среда 06:00среда 00:00
среда 07:00среда 01:00
среда 08:00среда 02:00
среда 09:00среда 03:00
среда 10:00среда 04:00
среда 11:00среда 05:00
среда 12:00среда 06:00
среда 13:00среда 07:00
среда 14:00среда 08:00
среда 15:00среда 09:00
среда 16:00среда 10:00
среда 17:00среда 11:00
среда 18:00среда 12:00
среда 19:00среда 13:00
среда 20:00среда 14:00
среда 21:00среда 15:00
среда 22:00среда 16:00
среда 23:00среда 17:00
четврток 00:00среда 18:00

Споредете повторно

 
 
вторник, 23 јули, 2024, недела 30