×

Времето во Anuradhapura и Њујорк

  • Кога во Anuradhapura беше 09:30 во четврток, 8 јуни, времето беше 00:00 во Њујорк.
  • Anuradhapura е 9 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Anuradhapura

Њујорк
9,5 часa
9,5 часa
UTC
5,5 часa
5,5 часa

Anuradhapura

Њујорк (-9ч30м)

четврток 09:30четврток 00:00
четврток 10:30четврток 01:00
четврток 11:30четврток 02:00
четврток 12:30четврток 03:00
четврток 13:30четврток 04:00
четврток 14:30четврток 05:00
четврток 15:30четврток 06:00
четврток 16:30четврток 07:00
четврток 17:30четврток 08:00
четврток 18:30четврток 09:00
четврток 19:30четврток 10:00
четврток 20:30четврток 11:00
четврток 21:30четврток 12:00
четврток 22:30четврток 13:00
четврток 23:30четврток 14:00
петок 00:30четврток 15:00
петок 01:30четврток 16:00
петок 02:30четврток 17:00
петок 03:30четврток 18:00
петок 04:30четврток 19:00
петок 05:30четврток 20:00
петок 06:30четврток 21:00
петок 07:30четврток 22:00
петок 08:30четврток 23:00
петок 09:30петок 00:00
петок 10:30петок 01:00
петок 11:30петок 02:00
петок 12:30петок 03:00
петок 13:30петок 04:00
петок 14:30петок 05:00
петок 15:30петок 06:00
петок 16:30петок 07:00
петок 17:30петок 08:00
петок 18:30петок 09:00
петок 19:30петок 10:00
петок 20:30петок 11:00

Споредете повторно

 
 
четврток, 8 јуни, 2023, недела 23