×

Времето во Afaahiti и Њујорк

  • Кога во Afaahiti беше 02:00 во среда, 7 јуни, времето беше 08:00 во Њујорк.
  • Afaahiti е 6 часa зад Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Afaahiti

Њујорк+6 часa
UTC+10 часa

Afaahiti

Њујорк (+6ч)

среда 02:00среда 08:00
среда 03:00среда 09:00
среда 04:00среда 10:00
среда 05:00среда 11:00
среда 06:00среда 12:00
среда 07:00среда 13:00
среда 08:00среда 14:00
среда 09:00среда 15:00
среда 10:00среда 16:00
среда 11:00среда 17:00
среда 12:00среда 18:00
среда 13:00среда 19:00
среда 14:00среда 20:00
среда 15:00среда 21:00
среда 16:00среда 22:00
среда 17:00среда 23:00
среда 18:00четврток 00:00
среда 19:00четврток 01:00
среда 20:00четврток 02:00
среда 21:00четврток 03:00
среда 22:00четврток 04:00
среда 23:00четврток 05:00
четврток 00:00четврток 06:00
четврток 01:00четврток 07:00
четврток 02:00четврток 08:00
четврток 03:00четврток 09:00
четврток 04:00четврток 10:00
четврток 05:00четврток 11:00
четврток 06:00четврток 12:00
четврток 07:00четврток 13:00
четврток 08:00четврток 14:00
четврток 09:00четврток 15:00
четврток 10:00четврток 16:00
четврток 11:00четврток 17:00
четврток 12:00четврток 18:00
четврток 13:00четврток 19:00

Споредете повторно

 
 
среда, 7 јуни, 2023, недела 23