×

Времето во Adelaide Hills и Њујорк

  • Кога во Adelaide Hills беше 01:30 во среда, 17 јули, времето беше 12:00 во вторник, 16 јули, 2024 во Њујорк.
  • Adelaide Hills е 13 часa и 30 минут[-и|а] пред Њујорк.
  • Кликнете на било кое време во табелата подолу за да ја отворите и споделите страната за времето на настанот

Time difference from Adelaide Hills

Њујорк
13,5 часa
13,5 часa
UTC
9,5 часa
9,5 часa

Adelaide Hills

Њујорк (-13ч30м)

среда 01:30вторник 12:00
среда 02:30вторник 13:00
среда 03:30вторник 14:00
среда 04:30вторник 15:00
среда 05:30вторник 16:00
среда 06:30вторник 17:00
среда 07:30вторник 18:00
среда 08:30вторник 19:00
среда 09:30вторник 20:00
среда 10:30вторник 21:00
среда 11:30вторник 22:00
среда 12:30вторник 23:00
среда 13:30среда 00:00
среда 14:30среда 01:00
среда 15:30среда 02:00
среда 16:30среда 03:00
среда 17:30среда 04:00
среда 18:30среда 05:00
среда 19:30среда 06:00
среда 20:30среда 07:00
среда 21:30среда 08:00
среда 22:30среда 09:00
среда 23:30среда 10:00
четврток 00:30среда 11:00
четврток 01:30среда 12:00
четврток 02:30среда 13:00
четврток 03:30среда 14:00
четврток 04:30среда 15:00
четврток 05:30среда 16:00
четврток 06:30среда 17:00
четврток 07:30среда 18:00
четврток 08:30среда 19:00
четврток 09:30среда 20:00
четврток 10:30среда 21:00
четврток 11:30среда 22:00
четврток 12:30среда 23:00

Споредете повторно

 
 
вторник, 16 јули, 2024, недела 29