Time in Beijing now

 

 
20:26:17

joi, 2 octombrie, 2014, săptămâna 40

International Day of Non-Violence - to commemorate the birthday of Mahatma Gandhi

Beijing, China

Soarele: ↑ 06:11 ↓ 17:56 (11h 45m) - Mai multe informații
Configurează Beijing ca locație de domiciliu - Elimină din locațiile favorite

Tokio
21:26

Beijing
20:26

Moscova
16:26

Paris
14:26

Londra
13:26

New York
08:26

Los Angeles
05:26